Welkom...

Werken bij

Talent is altijd welkom! Vind je het prettig om binnen een jong team samen te werken, waar ruimte is voor discussie en het uitwisselen van kennis? Ben je zelfstandig, digitaal, is het nieuwe werken je op het lijf geschreven én staat bij jou de klant voorop? Dan zijn wij op zoek naar jou. 'Denken in oplossingen' is ons credo, wij dagen je uit!

De sfeer is professioneel maar gelijktijdig open, informeel en gezellig. We hechten veel waarde aan ontwikkeling en leren ook veel van elkaar. We sparren regelmatig en tijdens het werkoverleg en bijeenkomsten draagt iedereen daar een steentje aan bij. Op deze manier leert iedereen elkaar goed kennen en wordt samenwerken een stuk leuker en gemakkelijker.

Specialisten op het gebied van ondernemings-, ICT- en arbeidsrecht spreken we graag. Heb jij 3 tot 5 jaar ervaring of de bereidheid verder in jezelf te investeren en te groeien? Dan hebben wij de uitdagende zaken en de leuke klanten. Mét de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen als ervaren advocaat binnen een kantoor met een actief sociaal netwerk.
De sleutel tot succes ligt in ontwikkeling en groei. Daar zijn wij heilig van overtuigd. Een postacademische opleiding als Grotius is daarom een pré. Nog niet in het bezit? Bij Blue Legal krijg je de gelegenheid om deze op korte termijn te volgen.
Onze moderne aanpak en geavanceerde ondersteuning maakt flexibel werken heel goed mogelijk. De beloning en doorgroeimogelijkheden zijn goed toereikend, op diverse manieren in te vullen en uiteraard afgestemd op persoonlijke kwaliteiten.

 

Verlengde Poolseweg 40
4818 CL  Breda (NL)

BTW-nummer: NL818590014B01
KvK: 20148092

office@blue-legal.nl
  +31 (0) 76 521 35 36
  +31 (0) 76 564 91 89
Volg ons op: