Welkom...

Visie

Blue Legal bestaat uit een team van gedreven en doelgerichte vakspecialisten. Met plezier in hun werk! Wij zijn advocaten. Wij zijn adviseurs. Wij zijn specialisten. Wij zijn mensen. Maar bovenal, wij zijn anders.
De wereld en dus ook uw markt is aan het veranderen. Altijd! Voorop lopen en beter zijn vraagt om toewijding en lef. Toegevoegde waarde ligt tegenwoordig niet meer in wat je weet. Het gaat erom wat je ermee doet. Bij Blue Legal houden we van oplossingen maar nog liever lopen wij op de zaken vooruit. Anticiperen. Dat vraagt om advocaten met een scherpe blik die zowel binnen als buiten de kaders denken. Innovatieve oplossingen voor complexe vraagstukken, uitgelegd in duidelijke taal die voor iedereen begrijpelijk is.
Samen op zoek naar perspectieven, want er kan vaak meer dan u denkt. Of het nu gaat om een arbeidsconflict, een overname of het digitaliseren van een papieren archief. Kortom, specialistische kennis. Kennis die we overigens niet alleen voor onszelf houden maar ook delen in de vorm van seminars en blogs. Want gedeelde kennis komt iedereen ten goede.
Door onze grote verscheidenheid is er altijd een specialist die bij u past. Scherp en snel, maar ook weloverwogen en geduldig. Maar altijd persoonlijk betrokken. Zakelijk doordacht. Gespecialiseerd in Ondernemingsrecht, Arbeidsrecht en Privacy & ICT-recht. Altijd de juiste persoon op de juiste zaak. Efficiënt, laagdrempelig én grensverleggend. Op Internationaal niveau zijn wij u namelijk ook van dienst. Het totale pakket dus.

Gun u zelf duidelijkheid en comfort! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

 

Onze advocaten hebben allen de - op grond van art. 35b lid 1 van de Regeling op de advocatuur - voorgeschreven registratie van hun rechtsgebieden verricht en voldoen aan de jaarlijkse opleidingsverplichtingen behorend bij hun specialisatie.
De rechtsgebieden waarin onze advocaten uitblinken vindt u terug onder het tabblad team van deze website.  

 

 

Baronielaan 139
4818 PD Breda (NL)

BTW-nummer: NL818590014B01
KvK: 20148092

office@blue-legal.nl
  +31 (0) 76 521 35 36
  +31 (0) 76 564 91 89
Volg ons op: