Please Wait...

Blue Academy

Voorsprong door kennis

Met onze kennis kunt u uw zaken beter regelen. Die kennis delen wij graag met u...., al jaren. Trends en ontwikkelingen via onze blogs, seminars en social media. En natuurlijk staan wij ook in concrete situaties voor u klaar als uw huisadvocaat. Voor advies en natuurlijk ook, als dat nodig is, om uw gelijk te halen bij de rechter.

Blue Legal gaat verder

In onze cursussen bieden wij u pragmatische en concrete kennis aan die direct toepasbaar is. De cursussen van Blue Academy zijn effectief en gericht op de praktijk en worden gegeven door onze eigen specialisten. Afhankelijk van het onderwerp nodigen wij ook gastdocenten uit. Kennis bedoeld voor de HR-manager, de financiële functionaris en de DGA, maar ook voor de ICT- en commercieel manager, afhankelijk van het onderwerp. Blue Academy is to-the-point, dichtbij en altijd tegen een scherpe prijs!

In de breedte

Wij weten als geen ander dat de praktijk veel verder gaat dan het juridische. Daarom delen wij in veel cursussen ook de kennis van andere specialisten, bijvoorbeeld op het gebied van ICT, pensioen, verzuim, internationaal contracteren en onderhandelen. Hierdoor kunt u direct met de verworven kennis aan de slag.

In House cursussen

Staat de cursus waar u behoefte aan heeft er niet tussen? Wij geven ook cursussen op aanvraag en geven deze in house. Samen zorgen we ervoor dat u weer geheel up tot date bent en de behandelde stof kunt u direct in de praktijk toepassen. Meer informatie? Neem dan contact met ons op.

 

 

Verlengde Poolseweg 40
4818 CL  Breda (NL)

BTW-nummer: NL818590014B01
KvK: 20148092

office@blue-legal.nl
  +31 (0) 76 521 35 36
  +31 (0) 76 564 91 89
Volg ons op: