Welkom...

PaaS

Blue Legal PaaS service

In de praktijk krijgen wij nog steeds een toenemend aantal vragen over privacy- en ICT gerelateerde zaken. "Ieder bedrijf is een IT-bedrijf', en informatie over doelgroepen en klanten wordt steeds belangrijker.

Ieder bedrijf met klant-data, dient een privcy-beleid te hebben. De hele grote bedrijven dienen een opgeleide c.q. geregistreerde Privacy Officer te hebben. Die verplichting geldt, gelukkig,  niet voor het grootste deel van het MKB. Toch dient u ook daar meer en meer te regelen, en wat is er nou fijner als je dat kunt uitbesteden aan een specialist? Beter nog, aan een team van specialisten? En nóg beter, ook nog eens voor een vaste prijs per jaar?!?

Daarom hebben wij, als specialisten maar vanuit de praktijk bekeken, de Blue Legal PaaS service ontwikkeld. Voor een aantal klanten vervullen we de rol van de externe Privacy Officer al En daar zijn we trots op.

Wat is de Blue Legal PaaS service?

Kort en krachtig: wij zorgen ervoor dat u compliant bent in het kader van de AVG. Wij vervullen de rol van Privacy manager, controleren met u het verwerkingsregister, houden datalekken bij. zorgen voor verwerkersovereenkomsten, etc. Wij beantwoorden verder alle specifieke operationele- en strategische privacy vragen en vraagstukken per telefoon dan wel per email en denken wij actief mee met uw privacy vraagstukken op management niveau.    

Wat is het voordeel voor u als organisatie?

Op basis van onze expertise en ervaring op dit specifieke rechtsgebied geeft onze PaaS service enerzijds onze klanten vooral snel zekerheid en comfort bij (complexe) privacy en ICT gerelateerde vraagstukken en anderzijds ook vooral duidelijkheid vooraf, wat van onze expertise kan worden verwacht.  

Wat is onze visie?

De Blue Legal PaaS service kenmerkt zich door een strategische- en een operationele visie op de rol van privacy en security binnen uw organisatie. Wij combineren deze visie met de korte-, middellange en de langetermijn doelstellingen van uw organisatie. Verder zijn wij ook van mening dat privacy- en security vraagstukken feitelijke gezien twee kanten van dezelfde medaille behoren te zijn.

Wat kan u van ons verwachten?

Wij bieden uw organisatie de noodzakelijke balans bieden tussen privacy compliance en praktische toepassing en uitvoerbaarheid van privacy binnen uw specifieke organisatie. Voor de meer ingewikkelde of complexe privacyvraagstukken maken wij altijd een aparte afspraak. In dat geval, geven wij altijd vooraf aan wanneer het een apart project wordt.

Wij kunnen u met de volgende zaken ontzorgen:

1. een privacy beleid voor uw organisatie  
2. het up-to-date houden van de verplichte registers 
3. beoordeling van de verwerkersovereenkomst op juridische inhoud 
4. uitvoeren van een Data Privacy Impact Assessment (DPIA), indien dit verplicht is 
5. toegang tot onze data-bibliotheek met modelovereenkomsten, verklaringen en best practices
6. snel en duidelijk advies bij datalekken

Prijzen abonnementsservice  

Als Blue Legal kunnen wij de PaaS service in abonnementsvorm aanbieden al voor een prijs van 250,-  euro per maand voor een middelgrote onderneming. Wij maken graag een offerte op maat natuurlijk! 

Voor 2020 geldt dat, als u in de eerste helft van het jaar start met PaaS, u slechts 6 maanden in rekening krijgt gebracht.

Wilt u maatwerk? 

Dat kan natuurlijk ook altijd. In dat geval werken wij in principe met een concrete prijsafspraak of op basis van gewerkte tijd maal aangepast uurtarief. Dit sluiten we altijd vooraf met u kort. De uiteindelijke kosten worden uiteraard niet alleen bepaald door het uurtarief, maar ook door een kostenefficiënte inzet van onze specialisten en advocaten. Het voordeel voor u is zekerheid, in veel gevallen kunnen wij dus vooraf een prijs aangeven. De standaard uurtarieven variëren al vanaf 95 euro voor de support legal counsel tot 285 euro voor de advocaat-partner met ruim 20 jaar ervaring.

Contactpersoon

Jan Gerrit Kroon – advocaat en partner bij Blue Legal   

Overige

Daarnaast is het voordeel van de Blue Legal PAAS service een standaard 10% korting op al onze andere diensten en producten. Op al onze werkzaamheden zijn onze algemene voorwaarden van toepassing, die kunnen worden geraadpleegd op onze website www.blue-legal.nl. 

Zie voor de meest relevante en actuele informatie onze Privacy & Security pagina op Linkedin en onze Privacy Blogs.  

Verlengde Poolseweg 40
4818 CL  Breda (NL)

BTW-nummer: NL818590014B01
KvK: 20148092

office@blue-legal.nl
  +31 (0) 76 521 35 36
  +31 (0) 76 564 91 89
Volg ons op: