Welkom...

Special Services

ABONNEMENTEN; ALTIJD UP TO DATE!

In iedere organisatie zijn er altijd en op elk niveau juridische vragen. Zelf uitzoeken is lastig en tijdrovend.
Met een abonnement krijgt u snel en duidelijk een antwoord op uw vragen. Zo weet u direct waar u aan toe bent. Atijd up to date! (prijzen zijn excl. BTW).

 

Ondernemingsrecht

B2B INCASSO | BLUE Collect:
De kracht van intensieve incasso op niveau 

Vaak is één telefoontje van onze incasso advocaat naar uw debiteur voldoende om een snelle betaling te regelen. Soms zijn er stevigere maatregelen noodzakelijk. Om te voorkomen dat u daarvoor in een langdurig incassotraject terecht komt, hebben wij BLUE Collect ontwikkeld. Met hele strakke termijnen en opvolgacties wordt uw debiteur heel duidelijk gemaakt dat uw factuur snel betaald dient te worden: de kosten daarvoor zijn voor rekening van de debiteur.

Geen maandenlange onzekerheid meer. Wij geven u binnen 1 maand duidelijkheid over de betaling.  
Kiest u voor BLUE Collect, dan bent u verzekerd van: 

 • telefonische bereikbaarheid van uw advocaat, altijd en overal;
 • een wekelijks digitaal overzicht van de stand van zaken, inclusief kosten;
 • altijd online toegang tot uw incassozaken.

Kortom, duidelijk en direct. Uw debiteur wordt zeer vriendelijk, maar ook zeer dringend, bewogen tot betaling. Daarbij blijven het hoge kwaliteitsniveau en maatwerk altijd gegarandeerd.
Wij nemen uw zorgen uit handen, zodat u met een gerust hart kunt doen waar u goed in bent: uw eigen business.

Neem contact op met Patricia Boom op 076-521 35 36 of p.boom@blue-legal.nl om te zien welke abonnementsvorm / pakket het beste bij u past.

 

MKB Support | € 250,- per maand

Onbezorgd ondernemen; op alle eerstelijns vragen direct een adequaat antwoord zodat u weer verder kunt en weet dat u op de goede weg bent.

Arbeidsrecht

HRM Blue Diamond 
vanaf € 99,- per medewerker per jaar

Een HRM/Arbeidsrecht abonnement dat precies op maat met u wordt ingericht waarbij onze specialisten maandelijks meekijken met uw organisatie. U adviseren en alle documenten scannen, opstellen en bewerken, zodat alles soepel en juridisch kloppend verloopt.

HRM Support | € 375,- per maand

Met dit abonnement voor de HRM Professional blijft u nooit meer zitten met lastige (buikpijn)dossiers. Samen met u bereiden we complexe besprekingen voor, lossen ingewikkelde vraagstukken op en adviseren u bij strategische beslissingen. 

HRM Premium Support | € 750,- per maand

Met dit abonnement voegt u een arbeidsrecht specialist toe aan uw organisatie. Wij ondersteunen uw HRM afdeling op alle jurische vlakken; ook voor de lange termijn strategische input. 

 
Privacy en ICT-recht

Privacy Officer

In aanvulling op de MKB pakketten kunt u een Blue Legal Privacy Officer inschakelen, die vier maal per jaar op locatie komt.

Deze Privacy Officer kan een Privacy Impact Assesment uitvoeren. De PIA is verplicht voor bedrijven die een project uitvoeren met hoge privacyrisico's (denk aan de verwerking van etnische gegevens van personen, het detecteren van fraude en het screenen van personen om fraude te detecteren, cameratoezicht in openbare ruimtes, etc.).

Een PIA bestaat o.a. uit:

 • PIA vragenlijst
 • Identificeren verwerking persoonsgegevens per soort
 • Interviews medewerkers
 • Analyse verwerking van persoonsgegevens
 • Controle beveiliging
 • Risico's van betrokkenen en de organisatie
 • Impactbepaling van verwerking op privacy
 • Alternatieve aanpak, verkleinen van risico's, maatregelen

Dit kan vanaf € 1 500, waarbij wij samen met u de prijs vaststellen afhankelijk van de omvang van het werk en de grootte van uw bedrijf.

 

 

Verlengde Poolseweg 40
4818 CL  Breda (NL)

BTW-nummer: NL818590014B01
KvK: 20148092

office@blue-legal.nl
  +31 (0) 76 521 35 36
  +31 (0) 76 564 91 89
Volg ons op: