Blue Legal

Overzicht

Kennis is macht

Kennis staat op internet. Het gaat erom die kennis optimaal in te zetten voor uw specifieke situatie. Dat vereist creativiteit, samenwerking en hele scherpe communicatie. Het oog van de speciaiist. En dat beheersen wij.

Wij durven die kennis en creativiteit te delen. Zodat u daar ook zelf mee aan de slag kunt. En, heel belangrijk, zodat u ook onze werk- en denkwijze kent. Dat maakt de communicatie tussen u en ons makkelijker, zodat we samen betere en slimmere oplossingen kunnen bereiken.

Kennis delen is kracht

Vanuit die visie organiseren wij al sinds 2005 jaarlijks meerdere seminars voor u. Doelgericht, concreet en gericht op de praktijk van onze klanten, van u. Inspirerend en richtinggevend. 

Ook organiseren wij korte, puur inhoudelijke bijeenkomsten voor HR-professionals, financials, privacy functionarissen, etc. Kennis delen, ervaringen uitwisselen en sparren met collega's; ook dat faciliteren wij.

In 2017:

Privacy / ICT | Privacy op de werkvloer
Donderdag 13 juli van 15.00 - 17.30 uur

Ondernemingsrecht | Overnames en bedrijfsopvolging
Woensdag 11 oktober van 13.30 - 17.00 uur

Arbeidrecht | Regeren is vooruitzien
Woensdag 22 november van 15.00 - 17.30 uur

 

Workshops

Daarnaast geven wij, ook gratis voor onze relaties, workshops over hele specifieke onderwerpen voor bijvoorbeeld een product of branche. Denk daarbij aan online contracteren, incassozaken, detachering en ecommerce.  

Home

Team

Expertises

klanten

informatie

Seminars

Contact

Algemene voorwaarden