Blue Legal

Onze vacatures & stages


Werken bij Blue Legal

Talent is altijd welkom! Vind je het prettig om binnen een jong team samen te werken, waar ruimte is voor discussie en het uitwisselen van kennis? Ben je zelfstandig, digitaal, is het nieuwe werken je op het lijf geschreven, én staat bij jou de klant voorop, dan zijn we naar jou op zoek. 'Denken in oplossingen' is ons credo, wij dagen je uit!

Vacatures:

Arbeidsrecht Advocaat / Bedrijfsjurist
Momenteel zijn we op zoek naar een ervaren arbeidsrecht advocaat / bedrijfsjurist met werkervaring van tenminste 4 tot 5 jaar. Als Blue Legal bieden wij een flexibel werkmilieu mét invulling van je eigen praktijk binnen de kaders van het kantoor. Daarnaast geven wij binnen Blue Legal de kans om door te groeien door middel van (specialistische) opleidingen. Het is vanzelfsprekend dat je je weg weet in het arbeidsrecht, maar ook dat je ook goed samenwerkt met het team en graag in contact komt met de klant. 

Advocaat / Bedrijfsjurist ondernemingsrecht en M&A
Wij zoeken wij een advocaat / bedrijfsjurist ondernemingsrecht en M&A. Tenminste 5 jaar relevante werkervaring is een hele belangrijke voorwaarde, net als het zijn van een team-speler. Interesse en ervaring in de M&A praktijk is van belang. Natuurlijk ben je goed in je vak en wil je verder groeien. De focus ligt bij Blue Legal altijd op de klant, dat vraagt flexibiliteit maar biedt ook veel uitdaging en plezier. 

ICT-Advocaat / Specialist
Ook willen wij ons team versterken met een ervaren ICT-advocaat / specialist. Heb je affiniteit met complexe contracten, cloud-inzet en de nieuwste technische ontwikkelingen? Durf jij je klanten duidelijk en kritisch te adviseren? En doe je dat al tenminste 5-7 jaar in een pittige functie? Dan is Blue Legal de volgende stap. 

Stage
Wij vinden het belangrijk mensen met potentie een goede kans te geven zich te oriënteren op hun carrière en toekomst. Daarom houden wij permanent ruimte beschikbaar voor HBO- en WO-studenten die tenminste 3 maanden een stage willen vervullen.
 

Algemeen

Met specialisten op het gebied van ondernemings-, ICT- en arbeidsrecht spreken wij altijd graag. Heb jij 3-5 jaar ervaring of de bereidheid verder in jezelf te investeren en te groeien, dan hebben wij hele uitdagende zaken en leuke klanten, met de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen als ervaren advocaat binnen een kantoor met een actief sociaal netwerk. 

Ontwikkeling en groei staat bij ons altijd voorop. Een post-academische opleiding als Grotius is een pré. Heb je die nog niet, dan faciliteren wij graag dat die op korte termijn gevolgd kan worden. 

Onze moderne aanpak en geavanceerde ondersteuning maakt flexibel werken heel goed mogelijk. De beloning en doorgroeimogelijkheden zijn goed toereikend en kunnen worden afgestemd op persoonlijke kwaliteiten en zijn op diverse manieren in te vullen. 

Wat bieden wij

  • leuke en aansprekende cliënten
  • prettige collega's
  • marktconforme beloning
  • werken volgens de principes van het Nieuwe Werken, dus goede faciliteiten en veel vrijheid in werklocatie, werktijden, werkwijze en eigen ontwikkeling
  • en dus is deeltijd mogelijk

Contact
Meer informatie? Vertrouwelijk contact opnemen? Bel of mail Jan Gerrit Kroon 

 
Scherp en snel voor uw zaak!
 
mr. M.E. (Margot) Verhoeven
advocaat

Home

Team

Expertises

klanten

informatie

Seminars

Contact

Algemene voorwaarden