Blue Legal

Onderneming

Een goede basis

Wat uw business ook is, het is altijd nodig om uw zaken goed te regelen.

Opzet en structuur

Dat betekent goed kijken naar de risico's, de mogelijkheden, en vervolgens naar de beste inrichting en structuur. Is het gebruik van een Flex-BV handig, of kijken we naar een samenwerking in de vorm van een maatschap, VOF of een combinatie daarvan?

Wij kennen als geen ander de mogelijkheden voor een flexibele onderneming, en wij denken daarbij graag 'out-of-the-box'. Met u kunnen we de mogelijkheden voor bijvoorbeeld franchise-constructies, distributie-overeenkomsten of agentuur-overeenkomsten bekijken om groei of uitbreiding te realiseren. 

Wij beschikken door onze jarenlange ervaring over verregaande kennis van de diverse branches, en kunnen daarnaast een groot netwerk aan experts inschakelen om net dat stukje verder te gaan om de beste opzet te kiezen. Dat geldt voor Nederland, maar ook daarbuiten. 

Ook hier geldt dat er vaak meer kan dan u denkt. Wij noemen dat gewoon denken in oplossingen

Contracten

Bij goed en verantwoord ondernemen horen ook goede contracten. Die bepalen immers de voorwaarden waaronder u uw business doet. Deze dienen dus te worden afgestemd op uw specifieke business en/of product, maar bijvoorbeeld ook op het soort klanten. Gaat het bijvoorbeeld om goederen of diensten, om bedrijven of particulieren, om goede of slechte betalers, binnen of buiten Europa, etc. etc. 

Bij de business van elke dag loopt u tegen vragen aan, over contracten met leveranciers en afnemers, maar wellicht ook met business-partners of voor de ontwikkeling van nieuwe producten, innovatie of samenwerking.  

Aanpak

Wij zijn ons er heel goed van bewust dat het hierbij niet alleen om juridische vragen gaat, maar dat juist ook fiscale en andere factoren een grote rol kunnen spelen. Wij zijn in tegenstelling tot veel specialisten gewend om samen te werken met derden. Andersom zullen wij ook niet schromen, natuurlijk in overleg met u, om derden in te schakelen als wij denken dat dat in uw voordeel is.

Het gaat er immers om, om voor u de beste oplossing te vinden!

Home

Team

Expertises

klanten

informatie

Seminars

Contact

Algemene voorwaarden