Een moment a.u.b.

Out of the Blue - Interview met Arsene Makengo!

Home » Blog » Out of the Blue - Interview met Arsene Makengo!
afbeelding van Blue Legal Office

Even Voorstellen:
Graag zou ik mezelf hierbij willen voorstellen. Ik ben Arsene Makengo, 25 jaar oud, woonachtig in Hendrik-Ido-Ambacht en sinds september werk ik in het team van Blue Legal.  

Het bevalt tot nu toe erg goed, omdat ik actief word betrokken bij de inhoudelijke werkzaamheden op het kantoor, maar ook omdat ik er werk met leuke collega’s en er een gezellige sfeer op het kantoor heerst.

Wat doe je in je vrije tijd?
Naast mijn werkzaamheden bij Blue Legal ben ik druk bezig met het halen van mijn Master Ondernemingsrecht aan de universiteit van Tilburg. Daarnaast werk ik ook nog parttime bij Picnic en ben ik als vrijwilliger actief bij de Rechtswinkel in Dordrecht. In mijn vrije tijd die ik dan nog over heb doe ik natuurlijk graag leuke dingen met familie en vrienden. 

Mocht je langskomen bij Blue Legal, dan stel ik mij graag verder aan u voor! 

 

 

 

 

Laat een bericht achter

Baronielaan 139
4818 PD Breda (NL)

BTW-nummer: NL818590014B01
KvK: 20148092

office@blue-legal.nl
  +31 (0) 76 521 35 36
  +31 (0) 76 564 91 89
Volg ons op: